Saturday, June 26, 2010

My first video clip with Kamelia , the song "SEXY"



* Video Director - Velislava Kaymakanova Nozharova / Ajvili
* Photography - Velislava Kaymakanova Nozharova / Ajvili
* Make up - Miglena Hristova
* Hair - Fetish
* Style - Velislava Kaymakanova Nozharova / Ajvili
* Clothes - M & M Creation
* For more information leave a message or e-mail
us:vkstyle@mail.bg

2 comments:

  1. Клипът има много приятни кадри, интересни ъгли на заснемане. Няма ги типичните за жанра размазващи филтри, картината е ясна, очаквам скоро HD версия в интернет, достъпна за сваляне. Имам големи забележки към монтажа - личи си, че е непрофесионален. Връзката между песента и видеото като динамика на кадрите, преливанията (транизшъните, както им казват) не съответстват. Сякаш монтажистът не е знаел на коя песен се прави видеоклип.

    Велислава, имаш отличен фотографски нюх към интересните пози, начини на заснемане и внушение и мисля, че там е силата ти. Видето на песента "Секси" е под нивото на високото качество, с което се славиш като фотограф. Бих се радвал да видя бъдещ съвместен видео проект с Камелия, където ти си арт-директор, а монтажът и като цяло чисто техническият аспект на работата да бъде отговорност на по-опитен монтажист или може би екипа на Николай Нанков, с когото Камелия има вече няколко години опит.

    Поздравявам те за прекрасните фотоси. Очаквам скоро да ги видя в книжката към албума "Проект 13", както и в интернет с хубаво качество. Завиждам на твоите тънки, нежни ръце, обхванали пищната гръд на Камелия и управляващи фото техниката, създала тези божествени кадри. :)

    ReplyDelete
  2. Благодаря,за може би единствения нормален и интелигентен коментар с полезна критика,който наистина би могъл да ми е полезен!!За съжаление най-трудно беше да се намери монтажист,който да не е обременен от имена и поп-фолк.Аз лично нямам техническите познания,за да го направя,за което съжелявам много,иначе с обичам да правя и завършвам целия процес,защото той е в моята глава,а там трудно се влиза:)))
    Като цяло,разчитах само усета си и интоицията,както и фотографското ми око.Самата камера тогава за сефте пипнах,и със сигурност има доста неща,които с практика биха се оправили,така,както беше и с фотографията в началото:))
    Още веднъж искам да благодаря за вниманието и коментара!!!

    ReplyDelete