Wednesday, July 14, 2010

Камелия с нова песен- "Изпий ме цялата"




фотограф:Велислава Каймаканова -Ножарова
грим:Миглена Христова
коса:Салон Фетиш
дрехи: M&M Creation

4 comments:

  1. Снимките от тази фотосесия са прекрасни! Велислава, не знам дали си виждала как са направени книжките в "Проект 13" и версията, разпространявана от Булсатком, но снимките са наистина много добре подбрани и обработени. Черно-бялата фотография е невероятно изкуство!

    Очаквам с нетърпение още снимки с добро качество. Снимката с лицето на скалата, покрита с коса, ми е любимата, особено в черно-бяла версия.

    Снимките с белия плат и изправеното тяло ме впечатлиха също, но не ги намирма никъде качени, а само на книжките. Кожата на Камелия е толкова тъмна,нежна и леко синкава и създава усещане за хлад и спокойствие - като Афродита е, родена от морската пяна. Красота.

    Много те моля, Велислава, качи още снимки от тази прекрасна фотосесия. Много са красви снимките. Това е една фотосесия, направена с концепция, с идея и прекрасна реализация. Поздравления!

    Ще следя този блог за повече снимки. :)

    ReplyDelete
  2. Благодаря за вски ред изписан от вас...харесвам обоснованата и полезна критика!!!
    С удоволствие ще качвам още снимки от сесията,която за мен също е едно от нещата ,с които се гордея много:))

    ReplyDelete
  3. Здрасти,
    похвала за снимките - много са впечатляващи! Имам само малка критика към втората снимка на Камелия. Там се получава леко неестествен образ тъй като сянката на Камелия липсва при чатала й. Явно при ретуширането на човека зад нея сте използвали друг пясък за да запълните пространството между краката. Просто ми направи впечатление и с най-добри чувства исках просто да го отбележа. :)
    Още веднаж поздрави за добрата идея и за снимките!

    ReplyDelete