Tuesday, July 20, 2010

Една от най-любимите ми снимки на Камелия :)

1 comment:

  1. Ммммм....много ретро снимка. Връща ме към онази Камелия от преди 15 години. Тогава беше с тъмна коса и правеше очите си като на котка - някак закачливи и игриви. Сега тя е много по-зряла жена и израсна много, но онези години са запечатани на снимки и се радвам, че и 2010та година една фотография може да отключи в нея онзи поглед, който влудяваше цяла североизточна България тогава.

    Тази снимка ми е много....много Камелия. Като присъствие много Камелия. :)

    Кожата тук малко ме разочарова - губи се ефекта от горната снимка, за който писах там. Замазана е, дали допълнитлено обработена, дали разни филтри при заснемане, не разбирам от тия неща. Преди години пробвах да снимам и обработвам и се научих колко трудно е да заснемеш нещо истински детайлно и остро. Затова и замазаните снимки не мога да ги усетя добре. Те си имат своята замисъл и идея, но са някак далече от мен.

    Очите, Велислава, очите... това е шедьовърът в тази снимка за мен. Последно време Камелия залага на примижените очи, на леко отворената уста като хищница, но ти отключи в нея онзи поглед от преди толкова години, който означава много за почитателите й.

    Продължавай да откриваш в този хамелеон стотиците образи, които побира и да ни ги представяш по толкова красив начин.

    ReplyDelete