Tuesday, July 20, 2010

Готовия кадър от фотосесията с Камелия, а под него вижте как се случва в бекстейдж филмчето :))






* Фотография - Велислава Каймаканова - Ножарова
* Грим - Миглена Христова
* Коса - Фетиш
* Стил - Велислава Каймаканова - Ножарова / Ajvili
* Дрехи - M & M Creation
* За повече информация оставете съобщение или ни пишете на:
vkstyle@mail.bg
= = = = = = = = = = = = = = = = = = =
http://www.vilerge.com/
&
http://www.ajvili.com/
&
http://www.velislavakaymakanova.blogspot.com/
= = = = = = = = = = = = = = = = = = =

2 comments:

  1. Аххх! Това е снимката!!

    Велислава, простете, че се обръщах към вас на "ти". Имам някакъв заучен начвик в интернет средите да се обръщам към хора на изкуството в тази форма.

    Снимката е божествена и мисля, че улавям какво ме кара да мисля така.
    Фонът е много светъл, много нагорещен, горящ дори. Камелия е тъмна, детайлна, прекрасна кожа и адски нежна. Сякаш съм в пустиня, всичко около мен е нагорещено, трепти и се пържи. Изведнъж поглеждам към образа на Камелия, който със своя хлад и своята тъмнина успокоява и утолява очите ми. Като еротичен оазис за очите насред нагнетената пустиня.

    Кожата, Велислава, много ме впечатлява. Като гледам ваши колеги какви гаври правят с нея - размазват я, режат я, "чистят" е, боядисват я...става като пластмаса. А виждам, че вие харесвате хубавата, естествено-изглеждаща, кожа с подобаващата й повърхност. Гади ми се от размазани снимки на фолк певици, затова толкова ме впечатли контраста и детайлността на тази. Толкова е плътска, толкова е нежна, с толкова много горещина и само глътка хлад.

    Велислава, в книжката в албума на Булсатком има една фотография на последната страница, силно изсветлена и под текста, на която Камелия е на колене на пясъка с лице към нас, а двете момичета - тъмнокосото и русото, за застанали до нея в гръб и всяка една от двете е хванала Камелия за гърдите. Много интересна снимка, съжалявам, че така е пренебрегната дали ще може да я пуснете тук. :)

    ReplyDelete
  2. Отново съм благодарна за всяка дума,изписана тук.
    Честно казано,водя тиха война със всички списания и редактори,за да се оставя кожата жива,дишеща...но за съжаление,след мен се правят корекции,и тогава най-реалния образ е в моя блог,или страницата ми във фейсбук.
    А сега,малък подарък за вас..:)))
    С уважение!

    ReplyDelete